De Savornin Lohmanstraat 1
2672 BB Naaldwijk

t. 0174-623913


Nieuws

Daltondag 2019

Daltondag 2019

20 maart 2019 - De kinderen hebben vandaag gewerkt op de Daltondag aan iets wat nog niemand snapte..... Want wat gaat het worden, wat is het.

De kinderen kregen allemaal een A4-tje met een print. Wat donker was, moest donker geverfd worden en wat licht was met lichte verf. Het stelde totaal niets voor, wat gaat het toch worden?

Binnenkort meer nieuws.

Peutervoorstelling groot succes

Peutervoorstelling groot succes

11 februari 2019 - De voorstelling Agent en Boef was een groot succes. Er was een grote opkomst. Kinderen zaten er gelijk vol in. Want Boef ontsnapte en Agent ging er natuurlijk achter aan.

Gelukkig was het een ondeugende boef, die met tekeningen iedereen fopte. Uiteindelijk liep alles weer goed af!

Peutervoorstelling

Peutervoorstelling

01 februari 2019 - Wanneer je tussen de 2 en 4 jaar bent, nodigen we je uit om samen met je papa/mama, opa/oma naar de voorstelling te komen van Agent en Boef op 11 februari om 10.00 uur!
Vrede voor iedereen

Vrede voor iedereen

21 december 2018 - We hebben gisteravond ons traditionele kerstdiner gehad, verzorgd door de Ouderraad. Wij hebben er erg van genoten met z'n allen. Voordat we begonnen hebben we een lied gezongen om alle mensen vrede te wensen.

Want wat zou het fijn zijn als er vrede is voor iedereen!

Sint weer op school

Sint weer op school

05 december 2018 - Met heel veel plezier kunnen we terug kijken op een geweldig sinterklaasfeest. De Sint kwam met zijn twee pieten onze school verblijden met een bezoek. Natuurlijk had Piet ook de laatste  kaartjes bij zich van het leesplankje van Piet Snot.

Het was een super ochtend!

 

Voor alle foto's, klik HIER

1 2 3