De Savornin Lohmanstraat 1
2672 BB Naaldwijk

t. 0174-623913


Actueel

Nieuws

Preview foto
Het corona-virus
13 mrt 2020 - Op dit moment zijn er géén leerlingen of medewerkers van onze scholen besmet met het coronavirus. Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van het RIVM. Dat houdt in dat we extra aandacht besteden aan hygiëne en alert zijn op gezondheidsklachten. Verder houden we nauw contact met de kinderopvang en andere organisaties die mede ons gebouw gebruiken. 
Lees meer ›

Preview foto
Welkom op school
26 aug 2019 - Het schooljaar gaat weer bijna beginnen. Nog één weekje en dan openen wij de deuren voor alle leerlingen van de Openbare Daltonschool Naaldwijk. Maar u bent natuurlijk ook weer uitgenodigd om gedurende dit schooljaar een kijkje bij ons op school te nemen. U kunt de school bellen om een afspraak te maken, 0174-623913.

Preview foto
Basisonderwijs+
03 okt 2017 - Basisonderwijs+

Met Basisonderwijs+ staat het talent van uw kind centraal in opvang en basisonderwijs. Uw kind profiteert van een ononderbroken leerlijn van peuter t/m groep 8. Dit Talent Transfer Traject (Talent van elk kind, Transfer voor de naadloze samenwerking en op het continu karakter Traject) biedt veel voordelen voor uw kind en u!

Volledige integratie van kinderopvang en basisonderwijs maakt dit mogelijk. Openbare Daltonschool Naaldwijk en Okidoki Kinderopvang bundelen hun krachten en bieden dit concept aan als Basisonderwijs+. De samenwerking gaat veel verder dan op een traditionele brede school. Hiermee behoren we tot de voorlopers in Nederland en zijn we uniek in het Westland.

In de flyer bij ouders kunt u meer lezen over deze unieke en intensieve samenwerking.

Via Okidoki kunt u een kijkje nemen op de website.


Lees meer ›