De Savornin Lohmanstraat 1
2672 BB Naaldwijk

t. 0174-623913


Groep 6/7/8

Welkom op de pagina van groep 6/7/8!

BERICHTEN

30 okt 2019 - Struikelstenen
Preview foto Op 25 februari 2016 heeft ODN de struikelstenen geadopteerd. De struikelstenen herinneren ons aan de Joodse familie van Tijn die woonde aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Tijdens de tweede wereld oorlog zijn ze gestroven aan een verschrikkelijke dood waar Adolf Hitler verantoordelijk voor was. De kinderen zorgen er jaarlijks voor dat de plek rondom de struikelsten er netjes uit blijft zien en dat de struikelstenen weer blinken. Goed gedaan groep 6/7/8!

25 sep 2019 - Gym!
Preview foto Tijdens de dinsdagmiddagen zijn de kinderen aan het klimmen, klauteren, bewegen en spelen in sporthal De Pijl. De gymlessen worden gegeven door meester Peter. De kinderen zijn druk geweest met het behalen van een persoonlijk record tijdens badminton en het balanseren op de ladders. 

25 sep 2019 - Burgerschap
Preview foto Dit schooljaar heeft groep 6/7/8 kennis gemaakt met meester Deo. Hij is gestart met het eerste blok burgerschapslessen. Het eerste blok gaat over de stroming Hindoeïsme. Later dit schooljaar worden door andere leerkrachten ook de stromingen Boeddhisme, Protestants/Christelijk en Islam besproken.