De Savornin Lohmanstraat 1
2672 BB Naaldwijk

t. 0174-623913


Aanvraag kennismaking

Als u op zoek bent naar een school voor uw kind(eren) dan is het krijgen van goede informatie erg belangrijk. De school hecht grote waarde aan een open, eerlijk en goed contact met haar ouders/verzorgers en vindt het van groot belang om wederzijdse verwachtingen uit te kunnen spreken. Wij nodigen u dan ook van harte uit om contact op te nemen met de school om vrijblijvend kennis te maken met Openbare Daltonschool Naaldwijk.
Voorafgaand aan het gesprek wordt u ontvangen door de directeur. U krijgt informatie, u krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en u krijgt een rondleiding door onze mooie school. Hiermee krijgt u direct een beeld van hoe er in de klassen en in de school gewerkt wordt. Ter afsluiting van het gesprek ontvangt u een informatiepakket met hierin naast de benodigde informatie ook een inschrijfformulier en een kleine attentie. Via onderstaand bericht kunt u online een kennismakingsgesprek aanvragen. Na ontvangst van het formulier zullen wij zo snel als mogelijk contact met u opnemen.

 

Natuurlijk kunt u ook telefonisch een afspraak maken met de directeur van de school. Belt u hiervoor naar 0174-623913 en vraagt u naar Claudia den Boogert.

Invoer:

dhr. / mevr *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Emailadres *
Voornaam kind *
Familienaam kind
Geboortedatum kind *
Voorkeur weekdag
maandag
dinsdag
woensdag
Voorkeur dagdeel
ochtend
middag
* Verplichte velden